Thursday, May 21, 2015

GUCCI VS MICI

Sejak ada family member baru ni
udah kena mikio nama apa nak panggil kan
Anak2 aku  sebok tanya aku nak panggil arnab tu apa
Si Amira  panggil Ibit [read: rabbit]
Kadang2 dia bantai panggil kucen... huk aloh!

Kalau hasben aku, kuar nama Thailand
Kalau aku, suka nama2 yang girly2 gitu
Ate, dah arnab tu betina kan
Pastu aku ingat nak panggil dia SUZY
wakakakaka... 
tapi bila asyik panggil SUZY cam tak best je
Aku tuko panggil GUCCI....disebabkan aku takde beg Gucci, panggil je le arnab tu GUCCI...wakakakaka.. kau ade????


Bulunya lebat betul
Sampai mata pun idak nampak



Suruh Amira panggil GUCCI, keluar ICI je 
Udah dia tak reti sebut GU.. sebut hujung je kan
Last2 tuko nama lagi
Kesudahnya panggil la MICI


Ahhhhh.. belasah je la nama apa pun
GUCCI ke MICI ke



Hari kedua MICI di rumah aku
Jasmin & Amira baru berani nak pegang 
Amira ok pegang sendiri
Jasmin je cam takut2 sikit

Amira dulu lagi ganas, dia pegangnya ekor kucing
pastu dia baling kucing tu...
tapi sekarang dah tuko jadi penakut lak

Harap2 MICI happy la kat rumah kami
Nanti abah carikan kawan ngan hasben untuk MICI ye
[dah plan nak panggil MIKO lak...aci tak????]






1 comment:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Lembut bulu mici...comel!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...