Friday, May 8, 2015

HIT ENTRY

Blog aku ni idak le glamer sangat
Entry pun banyak syok2 sendiri je
Infonya sikit, meraban je lebih...hahahaha
Aku blogging pun bukan tujuan untuk glamer...

Tadi masa nak buat entry ni saja la tengok pageview untuk entry2 sebelum ni
Average pageview untuk entry2 aku ni idak le banyak
Selalu dalam 40 - 50 je
Sikit kan??? Tak macam blog2 orang lain
Apa2 pun bersyukur la jugak sebab at least still ada orang yang sudi baca blog aku ni kan

Tup2 terkejut juga ada entry yang dah diview hampir 1000 kali
Wau... satu pencapaian terbaik untuk aku
[Tepuk tangan untuk diri sendiri]

Ni salah satunya...
Hebat jugak penangan GST ni..hehehehe




Pastu saja la tengok statistik untuk entry2 aku yang lepas2
So inilah hit entry aku selama 5 tahun ni... 
Dah agak dah entry AMWAY tu memang hit
Sebabnya.... walopun dah hampir 4 tahun aku publish entry tu, masih ada yang nak komen...hehehehe
[tak sangka pulak sampai puluh2 ribu orang view]

Ah.. tak kisah la kome nak marah aku ke hapa
Sebab apa yang aku tulis tu semua pengalaman & perasaan aku sendiri
[itupun aku dah edit sikit entry tu supaya tak terpesong sangat kesopanan & kesusilaan aku]

ADIOS!



1 comment:

Nory Zoulkefle said...

banyakk tu view....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...