Thursday, May 7, 2015

UNFOLLOW

Masa buat spring cleaning blog hari tu
Mana2 blog yang dah jadi website tah apa2
Aku dah unfollow


Satu lagi jenis blog yang  untuk invited readers je
Memang takyah fikir panjang
Sorry to say
memang terus UNFOLLOW je

Aku cuba husnuszon di sini
Maybe blogger nakkan privacy kan



Tapi aku still wonder whats the point of blogging kalau nobody can read your blog??
Dalam dunia blogging ni follower adalah sangat penting kan??
Tup2 bila dah ramai follower, terus buat private pulak
Kesian follower cam aku, bila nak baca blog terus keluar camni
So takpe la, maybe diaorang tak sudi nak ada follower cam aku...
So i backed off je lah... UNFOLLOW.. senang citer kan??




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...