Thursday, May 14, 2015

ENDING DRAMA HATI PEREMPUAN

Hantu2 drama Hati Perempuan mesti alert hari ni last day drama ni
Towards the end ni bukan nak tengok sangat peel Yuhanis tu
Tapi nak tengok apa la jadi kat Ku Lin tu..hahahaha
[tapi aku nak tengok KuRil je....hehehehehe]

Scene hari ni cam debar2 sikit
sebab hari ni penyangak dah masuk Villa Kuril
Siap bunuh pembantu rumah & tumbuk perut Yuhanis
[Rasanya tu mesti orang upahan si Ku Lin]

Ok la.. aku tak baca pun novel Hati Perempuan ni
Tak tahu  apa endingnya... sad ending ke happy ending ke
Tapi lepas tengok ni
Rasanya happy ending la kan
[Siap dah ada anak pompuan lagi..hehehehe]




**Pasni rindu la kat Ku Ril...






1 comment:

♥ ROS ♥ said...

Selamat menonton.. ros xsmpat nk tgk drama..sobsob

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...