Friday, May 8, 2015

COUSINS

Balik Ipoh haritu Alhamdulillah semua adik beradik aku balik
Seronok kan bila sesekali balik ramai2
Rasa cam raya pulak
[Raya tahun ni pun Insya-Allah dapat berkumpul lagi]

Bila dah ramai2 tu dapat la jumpa anak2 sedara
Anak2 aku pulak dapat la jumpa sepupu2 diaorang
Jasmin pun first time nak jumpa cousin dia yang terbaru
Anak adik aku kat Kedah yang hampir sebaya dengan Jasmin
[beza umur 2-3 minggu je rasanya diaorang ni]


Annur Jasmin vs Faiq Hakimi



Bonding time!!
First time aku tengok bouncer yang besar camni
Boleh muat budak 2 orang ni sekaligus
Jasmin cam takut2 tapi si Hakimi rilek je...
[Jasmin tengah aim untuk rampas apa yang dipegang dek Hakimi tu]



Ewah...ewah...
Cute je budakberdua ni.

Walopun si Jasmin lahir dulu dari Hakimi
Awat la si Jasmin nampak cinonit je??
Udah baka cinonit turun kat hang kot Jasmin...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...