Wednesday, May 20, 2015

3 JAM TERSANGKUT

Menggigil kaki bila sampai opis pagi tadi
Sebabnya tersangkut dalam jem kat MRR2
Jem yang paling dahsyat pernah aku tempuh on the way pegi keje
Selama ni ada jugak jem tapi tak le sedahsyat ni

Aku start sangkut dari bulatan Batu Caves
Tengok kereta merenyut kat depan


Ingatkan tak le panjang jemnya
Tapi kalau dah sampai sejam tersengguk2 kereta berjalan yang tak sampai 1KM jaraknya dah pehal kan????
Aku ni sampai stage nak patah balik je
Tengok  kat Waze kot2 jalan alternatif ok

Erm... sama je merenyut 
Sana sini sinun jemnya

So aku gigih la menghadap jem..
Masuk jugak jalan dalam separuh jalan tapi lekat jugak
Last2 patah balik, masuk semula MRR2
Tapi kali ni  jemnya boleh tahan la sebab kereta bergerak juga walopun slow

11.30pg baru sampai opis ko....
Naik ketor kaki, pinggang pun sakit



** Katanya ada kemalangan maut kat Sg Buloh pagi tadi. Ye ke???

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...