Friday, October 24, 2014

AKSESORI EBM LAGI

Ingatkan cukup la perkakas2 masa zaman2 menyusukan si Amira
Sekali rupanya tak cukup pulak dengan apa yang ada
Tambah lagi dengan nafsu nafsi berkenaan breastfeeding ni...


Aksesori terbaru
Koleksi terkini EBM storage bottle

Setakat ni botol yang ada cuma 14 botol
Patutnya ada 16 botol tapi 2 dah pecah
Stok yang ada pulak dah terlebih2
Kadang2 dapat bawak 1 je botol kosong je untuk simpan hasil perahan di opis
Oh no... ini dah kira nazak

Nak tak nak kena la beli botol baru
beli kaler pink pulak..
cute je gambo biri2 tu..

Kenapa tak pakai plastik untuk simpan susu ibu tu?
Plastik tu aku guna untuk simpan stok susu dalam freezer je
Sekarang aku belum start kasi susu frozen lagi pada Jasmin
Masih bagi susu dari chiller je



1 comment:

Miz Eija said...

chaiyok sis.. teringat time mengepam dulu2.. stress kalu susu sikit hiks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...