Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, October 31, 2014

TEKEJUT DAPAT KAD BIRTHDAY

Semalam tetiba dapat kad by pos
Terkojut teman dibuatnya
Dah lama tak dapat apa2 kad melalui pos ni
Sekarang kan semua main hantar virtual card je kan
Buka sampul surat rupanya Kad Birthday.. hehehe

Ingatkan secret admirer mana la yang kasi kad birthday tu
Takkan le hasben aku yang hantar kan
No..no..no.. hasben ai tak seromentik tu lor...
Sekali tengok kad rupanya dari takaful agent  PRUDENTIAL
Kompeni aku kan ambik Takaful  Prudential untuk semua staff
Patut la deme tau birthday aku bila ye dak??



Awal beno dia hantar kad ni
Bulan November pun tak masuk lagi
Birthday aku pun lagi 3 minggu...
Tetiba rasa diri sendiri dah tua...(T_T)

2 comments:

Nafira usof said...

Oohh.. bertuahnyee.
nak amik insurance kampeni nih jugak lah. merasa gak dpt kad. ahaks~

aryan azra said...

biasanya memang dpt awal kad besday dr prudential ni hehehe