Friday, October 17, 2014

CUCUK 2 BULAN

Selasa lepas bawa Jasmin ke klinik untuk cucuk 2 bulan
Yang lecehnya sebab takde orang nak teman gi klinik
Hasben aku keje pagi
Cik Besah sibuk masak untuk lunch budak2 nak balik sekolah 
Adib @ Aleeya sekolah la pulak

So nak tak nak kena la pi sendiri.. berdua je dengan Jasmin

Ni fes time berdua2an dengan baby 
Risau juga kot2 Jasmin meragam dalam kereta nanti
Tapi sepanjang perjalanan pergi dan balik klinik
Jasmin sangat behave... tak nangis pun.. 
Camtu la good girl mama


Memula pegi klinik tersengih2 la dalam kereta
Bila kena cucuk nangis tak hengat
Pas cucuk, letak balik dalam carrier terus terlelap sampai rumah

** Bulan depan kena cucuk lagi....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...