Friday, December 30, 2016

TAMAN LAGIIIIIII

Seronok betul bebudak bila dok rumah pakcik deme
asyik mengulang ke taman permainan hari2
Pagi dah pergi, petang main lagi
Maklum la, orang tak ramai
Lapang & luas pulak tu
[cuma rumput je panjang]

Acara petang bebudak ni main kat taman
aku of kos la kena teman....
plus jadi tukang hayun buai si Jasmin
jadi la.. janji anak2 happy

Petang tu pulak cuaca mendung
sejuk je la... syok la deme main
Ni kat area untuk senaman2


Amira praktis bergayut kat palang
Nampak je cam bergayut, walhal kaki tu jejak ke tanah...hehehehe



Lepas tu dia main slide pulak
Tak ingat dunia dah kalau dia main benda ni



Sementara dia main, mama dok selfie2 je la
Pantang aku nak selfie
dia pun nak nyebok sama..



Bersama anak teruna..



Lepas main slide, sambung main buai pulak
Yang ni memang feveret si Jasmin



Pantang buai dah slow dia dah memekak
Mama buai la laju2...



Udah puas main, jom balik rumah


Jap lagi nak gi jalan2 pekan Mersing 
Nak tengok view waktu malam kekdahnya...
tunggu next entry ye...






4 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Mersing?.
Teringat Pantai Air Papan..
Keropok lekor.

Norhayati Mohd Isa said...

Taman permainan tak boleh dipisahkan dgn anak2 ni..
Suka je mereka..
Lagi pun taman permainan baru mcm tu lagi best😊

Ainniah Zulkefli said...

lawanya rumah kat situ...

hainom OKje said...

Teringat dulu dulu masa anak kecik kecik.... Pantang jumpa taman permainana mesti nak menyinggah Syani. Sekarang ni dah besar, dah tak pandang dah taman permainan ni semua....

Cantiklah kawasan rumah.... nampak lapang dan bersih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...