Wednesday, March 30, 2016

REMPIT JOM

Baru kelebek2 folder dalam henfon
ada lagi gambar2 yang belum dipublish kat blog
Maklumlah mak takde modal.. nak2 petang gini
kita modalkan anak2 je le...

Ni actually masa weekend 2 minggu lepas
budak2 nak main kat luar
tapi hari panas sangat walopun dah pukul 5 petang
so kasi main bawah awning je..

Kat luar ni ada motor abah diaorang
Sakan la diaorang main
Sorang memanjat, sorang lagi pun nak panjat sama
Last2 dua2 duduk atas motor

Amira memang suka kalau ajak bergambar
Si Jasmin, cam biasa.... muka takde expression 

Konon2 bawa motor macam abah..
Ecececece... 



Aik?? Kakak pun nak join the club
Tu Jasmin muka gayat sebab Aleeya tekan seat belakang tu
Kan moto jadi terjungkit kan...
Menjerit2 la si Jasmin...

Layankan je la anak2 ni ha selagi mampu...


2 comments:

Nafira usof said...

hehehehe.. comel~
kemain beriya Amira bawa motor.
mcm betol2 bawak motor jer.
si adik kemain keras jer. takut agaknye.

aizamia3 said...

Gambar kenangan anak2 wajib ada kan.. ;)
Comel je gelagat dorang tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...