Friday, March 4, 2016

PAGI-PAGI DAH MAIN TAMAN

Hari ni anak2 bangun awal pulak dari kebiasaan
So aku pun bersiap agak pantas dari biasa pulak hari ni 
maka adalah banyak masa lagi sebelum hantar diaorang ke rumah pengasuh

Daripada melangut ja kat rumah
aku bawa la Amira ngan Jasmin pegi taman depan rumah
Suka la diaorang dapat lepas bebas berlari sana sini pepagi hari
Aku pun sempat jugak la slow jog satu round kat taman tu
[siap pakai baju kurung lak tu...hahahaha..]

Lepas exercise sikit2 sambil hirup oksigen bukit
kasi can la budak2 main permainan kat situ
pagi2 hari mana ada budak2 main kan
so semua tu ana la yang empunya...hahahaha

Mata Jasmin cam sepet sebelah
kena gigit semut rasanya...


Si Amira mood ceria sikit pagi ni
tu yang asyik nyerongin je kata orang perak..




Main buai pulak..
Sekarang dah pandai nak naik sorang2
Siap suruh orang buaikan...


Habis hati la dapat main
tapi muka dia ni takde ekspresi langsung...
Apa2 je la dik... asalkan korang tak mengaruk pagi2..



4 comments:

rasp said...

budak2 dapat gi playgroud mmg "the best place on earth" lah...
time ajak balik kekadang tu bercinta...hehehhehe

PeRdU cINta said...

alhamdulillah..bagus pagi2 hirup udara segar.... :)
Assalammualaikum Amira dan Jasmin...

Qhaifa Nur said...

Sempat lg main ya...nasib baik nk balik syani

Aini said...

Hee.. macam kembar pulak 2 beradik ni. Muka dah sama, size pun mcam dah nak sama.. =)

http://cutecreativecreation.blogspot.my/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...