Thursday, March 17, 2016

JENAMA TUDUNG YANG FEMES DI MALAYSIA

Sejak dua menjak terjebak dengan AJ ni
makin luas juga la pengetahuan aku tentang tudung2 bawal ni
[poyo tul!]
Selalu tu main beli tudung paso malam je
takpun yang murah2 yang takde brand pun

Aku ni pulak kalau tudung mahal2 ni
idak le lalu aku nak membelinya...
takat lalu tengok je le..hahahaha

pic credit to fb 

Kat atas tu antara brand tudung yang femes2 kat Malaysia ni
Korang boleh tengok range harga tudung2 keluaran brand masing2
Masing2 brand ada la peminat yang tersendiri

Dalam banyak2 tu tudung Aidijuma (AJ) la yang jual paling murah
[start dari harga RM10]
sebab murah tu yang banyak orang suka
aku pun suka juga sebab tu la... range harga pun masih affordable
takde la sampai ratus2 @ ribu2 sehelai
Mampu milik gitu.. sampai dah terlebih2 milik jadinya..hahahahaha



Hari ni pakai tudung bawal Anaqeen
pemberian dari seorang rakan
Best la kain dia compared tu AJ
Anaqeen (AQ) ni salah satu pesaing AJ la
Banyak design2 cantik & harga sangat affordable
Kalau nak cuci mata tengok tudung Anaqeen boleh tengok kat websitenya



Lagi satu competitor AJ ialah Kekaboo
Pun cantik2 & affordable harganya
Rambang mata wehhhhhhh



So sesapa yang berminat nak pakai bawal & peminat2 tudung bawal
boleh la jenguk2 website2 tu
mesti ada yang tersangkut nak beli selai dua..

Korang minat tudung apa?





6 comments:

Kak Nieyl said...

wow!
singgah petang..
nieyl peminat tudung jenama Mumuscarves..:)

- dieyana - said...

cantiknya tudung2 pesaing aj ni...dulu pernah gak beli aj-rm 10 je pun..hiih..skrg pakai instant shawl n shawl..semua jenama belasah...hihi...

Qhaifa Nur said...

byk sgt pilihan tudung pening nk pilih...
Minat mcm naelofar pakai tuh..

lia ummiirfan said...

bawal exclusive tu harganyaaaaa...

shark said...

i is malas pakai bawal sebab malas nak lipat haagahahah...pastu selalu tak jadi..
dlu last pakai zaman masa kat u dlu hehe :)
skang saya pun jual tudung jenama sendiri dah :)

::MommyAmani:: said...

Along..aku minat jugak Tudung Kekaboo..
cume asyik xdan terbeli je.. Sebab selalu terbeli AJ..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...