Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, January 29, 2016

BERPAGI2 DI TAMAN

Cerita hujung minggu lepas sebenarnya
tapi baru sekarang teringat nak masukkan dalam blog

Hujung minggu lepas anak2 aku bangun awal lak
Aku ngan Aleeya baru plan nak joging kat taman depan rumah aku tu
Tapi udah deme bangun kena la angkut sekali kan

Dalam 7.30 pagi udah ada kat padang... semangat konon
Sebenarnya aku selesai aktiviti kat padang  sebelum matahari terik
So pepagi sejuk2 tu memang best la..
karang dah panas, silau lak
mula la rasa terbakar je kulit tu

Nasib la ada Aleeya nak layan adik2
Sempat la mama brisk walking 2-3 round


Ni ke muka paling comel ko boleh buat Amira???




Kakak tolong layan adik2
Yang tak best bila ke taman pepagi ni 
Banyak mainan takleh main sebab berembun
Nak main gelongsor memang idak le... 
macam mana nak slide kan udah basah2 tu
buat kotor baju ada la..
Jongkang jongket ni boleh la.. gagah juga le duduk dalam basah2 tu



Buai pun kalau ikutkan basah
tapi sebab budak ni tak mandi lagi, belasah je la duduk atas tu




video

Syok la Jasmin dapat main swing dengan kakak..



** Hujung minggu ni kita main taman lagi ye.. 



1 comment:

PeRdU cINta said...

peace amira..peace..hihihihii..geram tengok awak tau...rambut tu...hai...menambah kecomelan...