Thursday, January 14, 2016

MEMANG BERBALOI-BALOI SHOPPING KAT SHOPEE.MY

Selain Lazada & Zalora
sekarang aku ada satu tempat shopping baru
kat SHOPEE.MY la

Memula tak tau gak pasal Shopee ni
pastu tengok banyak blogger dok review pasal Shopee ni
so terjebak jugak la install apps ni kat smartphone
[cari je kat Google Play tu]

Bestnya shopping kat Shopee ni sebab banyak sangat pilihan
pastu selalu ada diskaun lak tu
Bila diskaun memang harga murah habaq kat hang...
pastu pulak Shopee selalu bagi diskaun baucer lak
maksudnya, on top of given discount, tambah lagi guna pulak voucher diskaun tu
maka berganda2 murahnya la hai....

Memula tak caya gak, takut la tipah tertipu kan
So aku try beli barang yang agak2 kalau kena tipu pun aku tak ralat sangat la
So first thing aku beli melalui Shopee ialah shawl Keknis
Harganya masa tu RM16.. pastu aku guna la kod voucher RM10
So aku cuma bayar RM6 je untuk sehelai shawl tu uolsss 
[termasuk postage tau]
Guess what.. shawl tu sampai dengan pantas ke tangan aku
hari ni oder esok dah sampai... kellasssss!


Ni la shawl yang aku beli dengan harga RM6 saje...


Bebaru ni masa Krismas saja la usha2 Shopee
kebetulan ada sales sampai 80%
Tu dia rambang mata...
last2 aku beli 5-in-1 face massager ni
Harga asal sebelum less dalam RM39.90 camtu.
After less harga dapat la RM15.00
pastu pulak aku dapat diskaun kod RM5 so tolak lagi  la
so total aku bayar hanya RM10 tau [termasuk pos lak tu]
Maunya idak berbaloi2.... sapa nak bagi weiiiiii



Syok wei cuci muka dengan benda ni
Macam kena urut2... terasa bersih je muka
Dah le murah RM10 jeee




** Tunggu dapat diskaun voucher lagi.. boleh shopping lagi...
 Suke..suke..suke...

4 comments:

PeRdU cINta said...

Jimat berganda ya..bagus juga ni...

Aqilah Azmi said...

whoaoaa sumpah murah :O

lieyalatif said...

haaa sudah..skrang ni lieya plak terpengaruh ngan syani heheehheh...syok gak dok usya2 nie...murah2....

Rinna said...

Wahh sudah bagus dpt barang murah2 gini.. nak shopping gak laa. TQ share info nie.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...