Friday, January 22, 2016

PRESENT UNTUK BIRTHDAY GIRL

Tahun ni punya birthday present
Aleeya cuma mintak tudung je
Tahun lepas pun mintak tudung
[aku belikan dia bawal ruffle]
Tahun ni dia mintak bawal crepe pulak
[ni pengaruh kawan2 le ni..hahahaha]

Takpe lah, nasib la tak mintak present mahal2
tumpo la mama ko nak belikan
takat mintak tudung tu, memang boleh sangat
jangan mintak tudung mahai udah le... 
mamanya pun pakai tudung/shawl yang RM10-RM15 jerrrrr

Macam biasa, mamanya tak rajin nak gi kedai
so kita order online je lah...
Elok2 je parcel sampai sebelum birthday dia

tu dia... kaler2 tu semua dia yang request
So penuhi je la permintaan dia
selagi tak melampau2 kan....


Dah bagi hadiah senyum meleret la dia....
Bila anak happy, mamanya pun tumpang happy sekali.

2 comments:

PeRdU cINta said...

bila anak minta tudung..uka nak pakai tudung itu tanda baik..itu hadiah untuk ibu ayahnya...alhamdulillah..

Mummydearie said...

Nasib baik anak minta tudung aje. Kalau murah bolehlah beli sedozen. Tentu happy. By the way, happy belated birthday buat Aleeya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...