Monday, January 18, 2016

PUNCA-PUNCA BAD MOOD

Bad mood ni bila2 boleh jadi
sekelip mata pun boleh jadi
Tengah happy2 pun tetiba je boleh bad mood atas sebab2 tertentu
Tapi kalau bad mood tu start dari pagi, whole day akan jadi moody je kan?
Korang camtu tak?

Hahahaha...



Hari ni ada jerawat kat muka
Tapi saya tak bad mood pun... ok jer...
Ok bai!

5 comments:

aizamia3 said...

ok part tudung tu boleh buat moody tapi part lelaki moody tu memang comel.. stress sebab tengok wife dia moody.. hahaha..

- dieyana - said...

hihi..jerawat tu sajer nk nyinggah, tk de hal lah kan! ^__^

Rizziela said...

Betul tu.. tp biasanya sy akan bad mood kalau pagi2 orang yg paling dekat dengan sy bad mood.. mmg spoil mood sepanjang hari

eima said...

aku bad mood bila laki aku marah aku je hahahaha

Mummydearie said...

Salam singgah!

Hahaha... perempuan ni memang kelakar tau! Semua benda dia nak conquer. Punca lelaki bad mood satu aje tapi punca kita bad mood banyak pulak! Di mana keadilan nih? ^_^

Jerawat akak dah mulai susut dah. Tapi akak gembira jerk dok tayang kat kawan-kawan kata akak ada pemanis kat muka ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...