Wednesday, December 23, 2015

SPRING CLEANING BLOG

Bos2 dah start cuti sampai tahun depan
So keje santai2 je la..
boleh rilek2 gitu kekdahnya...hahahaha

Dah takde keje nak buat
So boleh la buat spring cleaning blog ni
Sorry ye korang, mana2 blogger yang dah tak aktif sampai dah bersawang dan naik cendawan bagai tu, aku terpaksa unfollow
Pastu ramai juga yang dah buat private -- pun aku unfollow
Ada juga yang dah ubah domain.. dah takde blogspot2 ni --- unfollow gak

Makanya.. setakat ni dari aku follow dalam 500++ blog
Sekarang tinggal 300++ je...
Ni pun tak habis spring cleaning



** Habis spring cleaning blog, nak spring cleaning fb lak.



3 comments:

Aqilah Azmi said...

eh cmane nak unfollow blog :O

SYANI said...

Senang je... Bukak dahsboard kat blogger pastu kat bawah tu ada reading list kan. Klik kat gambar cam skru kat belah kanan tu. Nanti akan keluar segala list blog yang kita follow. Kat situ mana blog yang kita nak unfollow, just klik gambar tong sampah tu.

dorsett pink said...

wahh! terbaik lah dapat buat spring cleaning blog... saya nak design blog cantik2 pun tak sempat lagi ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...