Wednesday, December 16, 2015

SEMINGGU MENYEPI

Ada sesapa perasan ke blog aku ni senyap sunyi seminggu lepas?
Hahahahaha..
Seminggu menyepi sebab tuan blog pi balik kampung
Nak duduk celah ketiak mak
Ambik cuti sampai seminggu [nak habiskan annual leave konon]
hambek ko..... pastu dapat pulak cuti tambahan sebab Selangor menang bola kan
Fuyo... lama beno aku bercuti rasanya
[Walhal balik Ipoh je pun...]


Nampak tak cengkaman tangan Jasmin tu
Kalau ada dak kecik ni, takyah le ko berangan nak pakai tudung berlilit2 bagai
Habis ditariknya... pakai simple2 sudahhhhhh


Muka2 insan yang tak sabar nak balik kampung


Seronok seminggu duduk dengan mak
Hanya aku & anak2 sahaja
Hasben kena balik sebab dia tak cuti...
OK kasi can hasben feeling2 orang bujang...wakakakaka
Dan kasi can pada aku tak payah pikir hal ehwal rumahtangga
Takyah fikir rumah sepah, kain baju, lauk pauk...heaven sungguh!



3 comments:

idzwa kamaruddin said...

ihihihihihi..

Nafira usof said...

seronoknyeeeeeee!
jeles lah dengan orang yang habeskan cuti tahunan hujung2 tahun nih. saya x de balance cuti dah. hahahahaha
tapi kismes nih amik gak cuti walaupon x de cuti dah. hahahahaha.

saya pon kemain hepi lagi bila selangor cuti sbb menang bola. skali masuk opis semalam boss kecik kata semalam(isnin) tak cuti. opis saya keje macam biasa. kah kah kah kah. konfiden jer saya cuti. lantak lahhhhhh.

Melissa Muklis said...

bestnyaa balik kampung :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...