Tuesday, December 15, 2015

MENGAPA SITI NORDIANA

Sure kat sini ramai yang layan Gegar Vaganza kan
Dan seperti dijangkakan Siti Nordiana akhirnya jadi juara
sebab performance dia tetiap minggu best kan??

Tapi dalam banyak2 tu yang paling aku suka sangat masa dia nyanyi 
lagu MENGAPA
Dia punya version lagi best dari penyanyi asal [pada aku la]
Leman pun leman la Nana oi.. janji sedap..





 Tahniah Nana jadi juara 
You deserve it!

3 comments:

Nafira usof said...

saya x dapat ikut rancangan nih. sbb kat rumah x de astro. cuma tau dia dah menang jer lah. tu pon nampak orang update kat fb.

apa2 pon, tahniah buat Nana~

uncle gedek said...

rumah uncle takde estero.... (malu)

SYANI said...

Rumah saya pun takde Astro, layan online je kat pC..
Nasib Final dapat tengok kat rumah mak..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...