Friday, December 4, 2015

DAH LAMA TAK DATING

Terjumpa ni kat fb
memang terasa dah laaaaaamaaaaa kami tak dating berdua
bercuti berdua laaaaagi la tak pernah [melainkan hanimun dulu]


Sejak lepas beranak pinak ni memang jarang masa berdua
Memula je berdua, pastu bertiga sampai la dah berenam sekarang
[produktif tak?? hehehehehe]



Nampak tak apa Brother Love tulis tu?
Jap aku zoom [untuk yang rabun]

Patut le dah suam2 kuku sekarang...
Nak kena jerang kasi hangat balik le ni..


P/s: Waktu dating korang cakap pasal apa ha??? Takkan nak cerita pasal anak2, mak pak, mentua, jiran, kawan??? Punya la lama tak dating heart to heart, tak tahu topik apa nak sembang... [nampak beno dah kertu]





3 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Betul lah yani..
Bila dah beranak pinak ni..
Tak ada masa nak dating..
Betul juga cdgn brother love tu..
Sewa hotel dua..
Jadi boleh bagi perangat mana yg dah suam2 kuku tu ;)

AMIIZAA said...

tunggu anak2 dah besar boleh dating kat hotel mcm baru kahwin:)

Nafira usof said...

Saya kalo kuar berdua mmg mcm2 cerita ade. kadang2 hal anak pon keluar jugak. tapi memang sentiasa ade bende nak di sembangkan lah.

Rindu plak nak kuar dating. dah lama gak tak kuar dating ni. tahun nih memang x de kuar dating. sibukkan dengan peknen n beranak jer. kikikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...