Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, August 5, 2013

TUDUNG ADIJUMA 3 HENGGET

Gila sale tudung Adijuma
dari asal berbelas ringgit terus jadi 3 rengget je...
Harus tak beli kan... hehehehe
Macam goreng pisang panas aku tengok kat blog2 orang lain

Ekceli aku  tau pasal sale tudung adijuma ni pun dari member blogger
Pastu dia offer la pulak kot2 sapa nak kirim kat dia [kirim kat Mama Balqis]
Terus laju je la email dia untuk order...
Siap kongsi order dengan member opis aku lagi...

Ini la tudung yang aku beli..
[Sebenarnya oder 3 helai tapi 1 lagi takde stok dah]

Cayalah cakap Kak Ton... 3 hengget je...


Bila dah sampai kat tangan cantik la pulak
Kain pun keras je.. senang nak buat pasola
Rugi kitaorang tak beli banyak...


6 comments:

Eliss Mie said...

hari tu masa anje offer busy pulak kalau dak mau rembat sama. tu pun dah banyak gila orang order kat dia yer. selamat hari raya :)

NurWanZ Abd Halim said...

Ajenyer berbaloi2 rugi x beli lebih hihihi

Qhaifa Nur said...

adik akak pun ada beli tudung ni...
murah giller tuh...

Ya ALya said...

ya pun ada kirim beli kt anje gak,tapi kirim belikan untuk adik2 yg pakai bawal...ada 36helai semuanyer....mmg cantik n keras kainnyer.....

Rasp said...

cam tak caya selai rm3....
dah lah ada brand and berkualiti...
barulah dinamakan SALE kan...
bagusss.....semoga murah rezki AJ ni...

♥ ROS ♥ said...

Murahnya.. Boleh rembat byk2 :)