Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, August 6, 2013

LITTLE BALLERINA

Sabtu lepas pi shopping baju Amira
Tak pi jauh pun, cuma dalam kawasan jajahan Batang Kali je
Malas nak pi jauh2, letih & maybe jem lagi... leceh la

Pi singgah kedai FIFFY je 
Kebetulan memang tengah ada SALE
harusla terjah kan... 
Alhamdulillah ada la baju Amira tu [beli sampai 3 pasang ko...]
Pastu masa dok kelebek2 tu terjumpa la pulak romper balerina ni
Murah je.. after less dapat RM10 je [rembat la apa lagi kan]
Baju budak pompuan memang macam2 pesen kan
Geram aku nengoknya..

 Sampai rumah terus testing kat Amira
[Masa shopping aku tak bawa Amira pun.. tinggalkan dia kat babysitter]

Comel tak balerina cilik ni???

1 comment:

mama ila said...

comel sangat baju tu n tuan punyer baju!!! hehe..sesuai..comel!