Tuesday, August 6, 2013

LITTLE BALLERINA

Sabtu lepas pi shopping baju Amira
Tak pi jauh pun, cuma dalam kawasan jajahan Batang Kali je
Malas nak pi jauh2, letih & maybe jem lagi... leceh la

Pi singgah kedai FIFFY je 
Kebetulan memang tengah ada SALE
harusla terjah kan... 
Alhamdulillah ada la baju Amira tu [beli sampai 3 pasang ko...]
Pastu masa dok kelebek2 tu terjumpa la pulak romper balerina ni
Murah je.. after less dapat RM10 je [rembat la apa lagi kan]
Baju budak pompuan memang macam2 pesen kan
Geram aku nengoknya..

 Sampai rumah terus testing kat Amira
[Masa shopping aku tak bawa Amira pun.. tinggalkan dia kat babysitter]

Comel tak balerina cilik ni???

1 comment:

mama ila said...

comel sangat baju tu n tuan punyer baju!!! hehe..sesuai..comel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...