Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, August 28, 2013

SHOPPING DI LAZADA

Ini adalah FIRST time aku shopping online kat LAZADA
Ni gara2 pengaruh adik ipar aku le ni
Dia ada beli sesuatu kat situ
Tapi masa tu aku cam tak teringin nak beli
[adik ipar aku pun masa tu update benda tu dah out of stock]

Jumaat lepas saja2 la aku bukak website Lazada
Belek punya belek, benda yang adik ipar aku beli tu ada offer lak
Agak murah la.. so jangan la lepaskan peluang
Terus klik2 & terus order

Petang tu jugak dah dapat sms kata barang yang aku purchase tu dah shipped out
Pantas sungguh servis depa....
Kalau blogshop lain, next day baru diaorang pos
Tapi sebab esoknya Sabtu, so takde la org hantar kan
[aku pulak buat alamat opis]

Isnin lepas, seperti dijangka, barang tu pun sampai
Penghantaran melalui GDex lak tu..

Nak tau ke apa benda yang aku beli tu????
Hahahaha... inilah dia
 Vacuum cleaner versi penyapu
Ada 2 kaler tapi aku dapat yang kaler hijau
Suka sangat...........

Bersama model yang baru patah gigi 

Rumah aku adalah sangat berhabuk
Lepas sapu pun habuk ada balik... tension aku
Solutionnya ialah vacuum sajalah labu
Ekceli aku ada je vacuum kecik kat rumah ala2 turbo tiger tu
Tapi untuk kawasan yang luas cam tak sesuai je nak guna, tu yang aku beli jenis camni pulak



Malam tu lepas balik rumah, terus test vacuum ni
Best la... takyah terbongkok2
Adib suka sangat la... tetiba la dia jadi rajin..
Tengah tekun memvacuum lantai...


Sapa2 yang nak beli, sila la terjah website LAZADA ye
Aku beli vacuum ni baru RM102. Murah kan???



6 comments:

(^_-)V said...

syokkan pakai vacuum tu, dari malas pun boleh jadi rajin, hehehe..

lieyalatif said...

alamak ni best nie...tak yah nak tonggang tonggeng pegang penyapu...

SYANI said...

Sha,
Tengok mood jugak... Hujung minggu ni baru nak proses habis2an

SYANI said...

Lieyalatif,
Penyapu ku dah dipandang sepi sekarang....

Nafira usof said...

wahhh.. syoknyeee.. sgt membantu keje rumah kita nih~

Kesuma Angsana said...

vacumm baru yer... !