Sunday, December 27, 2009

Tak boleh komen..

Entry di tengah malam ni aku buat sebab aku baru dapat tau dari visitor blog aku yang blog aku tak boleh letak komen. Ceh patut la dah takde komen2 dari member2 @ adik beradik aku.

Jenuh godak sana sini pastu google apa yang patut untuk betulkan blog aku... akhirnya berjaya jugak menyetelkan problem blog ni. Terima kasih pada Lady Ell sebab inform pasal blog saya. Thanks jugak pada website www.fitrahalam08.via.my atas info yang sangat berguna... Mekacih!!!

1 comment:

AISYAH HANI said...

cubaan lagi meletak komen di post sendiri... muahahaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...