Tuesday, December 29, 2009

Dah Besar

Sebabkan jeles ngan kelebaran template si MR, aku dah jenuh try untuk besarkan jugak template aku... Berkurun dah cuba nak ejas column post ni tapi hampeh. Semalam satu hari suntuk menggodek kod html untuk dapatkan lebar column yang aku nak..... And finally...... AKU DAH BERJAYA BESARKAN COLUMN POST AKU dengan jayanya....

Btw, thank you bebanyak ye MR sebab bagi aku tunjuk ajar... Aku kan budak baru belajar.... Pasni ni boleh la aku tepek gambo besar2 cam ko...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...