Monday, December 7, 2009

Reunion Tak Rasmi

Sabtu lepas besfren aku masa kat Taayah, ajak gi umah dia. Kebetulan kitaorang ni tercampak kat area Hulu Selangor ni so dapat la buat gathering ni. Sorang lagi ex-classmate aku pun dok kat Kuala Kubu so aku & Yong terus ke umah si An... Memasing bawa tentera2 yang buas & lasak.

Memula rasa macam tak nak bawak si Adib & Yaya tapi apa kan daya cik abe kita keroje. Nak tak nak kena la jugak mengusung depa. Sib baik si Yong bawak anaknya sekali so at least si Yaya ni ade le geng nak main (masa on the way pegi memasing jual mahal, bila dah on the way balik, riuh rendah mengalahkan tadika dalam kereta si Yong)..
Yang kelako dari Rawang siap boleh sampai ke Batu Arang beraraknya.... Mana tidak si An yang jadi ejen urut mengurut bawak si Azwana sampai ke sana. Kitaorang ni follow je la.. Takkan nak lepak umah An sampai deme balik. Kata gathering ngan member tak pasal2 gathering ngan bibik lak jadinya...
Well, seronoknya dapat jumpa balik member2 lama masa sekolah dulu. Macam2 perubahan pada diri masing2... Next time kita buat lagi yek... Rindu kat korang semua...

Ni gambo aku pinjam dari blog si Raihan.. mintak permission MR yek..

Korang nampak tak perkembangan2 kitaorang semua???


awatnya la si Aleeya ni serabai sangat...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...