Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, December 10, 2009

Blog Baru Aku

Ehem....ehem... Ramai dah bukak kedai online sendiri so aku pun terjebak sama setelah mendapat pandangan & cadangan dari member2 & family aku. Actually dah lama dah bukak blog ni tapi tak diupdate2. Jenuh jugak nak meng'complete'kan blog aku yang satu ni. Well, korang aku ni baru berjinak2 dalam online business ni so kalau ade yang sudi mengutuk/mengomen apa2 yang patut, aku amatlah mengalu-alukannya... Sudi2 lah jenguk blog aku yang tak semenggah tu... Hahahaha...

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Presenting my new blog

www.avonparadise.blogspot.com

1 comment:

AISYAH HANI said...

meh jenguk2 blog aku nih...