Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, December 29, 2009

Pati Rahsia Hawa

Dah kebetulan balik kampung, mak aku bagi Pati Rahsia Hawa (PRH) ni kat aku. 2 botol lagik.... Hehe... Pucuk di cita ulam mendatang le katakan... Apa idaknya, kalau beli dah berapa puluh tu, ini lak FOC  (mak belanja)... Alhamdulillah.

First time rasa, sebijik macam Bidadari (keluaran DCL) & Senorita ( D Navechee)- betui ka spellingku itu??. Tapi kalau di rasa betul2 dia sebenarnya lebih pekat & lebih sedap dari 2 produk tadi - pada aku la sebab aku yang rasa. Ni aku tepek pasal RPH ni. La ni RPH ni tengah top kat Perak, nak-nak kat Ipoh. Testimoni??? Nanti kalau aku dah habis sebotol aku update kat sini.



PATI RAHSIA HAWA merangkumi 47 herba yang bermutu tinggi yang diadun secara tradisional. produk pemakanan tanpa bahan pengawet daripada herba terpilih yang berkepekatan tinggi pembekal tenaga segera. formulasi lengkap dari DYATASYA SKIN CARE (DSC) keperluan penjagaan wanita yang heboh diperkatakan masa kini tentang keberkesanan dan kebaikan luar biasa yang mana manfaat ketulenan herba asli yang hebat terkandung di dalamnya dapat meningkatkan prestasi kewanitaan juga membantu anda menjadi wanita terhebat dambaan suami.


Khasiat dan Ramuan:

  • ianya kaya dengan serat pati prune, kurma madu, madu asli,kismis, air zam-zam, mas cotek,pegaga, gamat, nenas batu, cekur, kunyit, cabai pintal, manjakani, kacip fatimah, vitamin C dan mineral yang terkandung dapat membantu sistem imunisasi anda ke tahap terbaik bagi mengatasi penyakit masa kini.
  • mengiktiraf wanita sebagai perawan sepanjang usia, ejen perapat, memperbaiki hubungan intim dan menambah baik hubungan kelamin.
  • menguatkan otot rahim dan masalah kekeringan vagina.
  • menstabilkan hormon dan mengatur kitaran haid.
  • menghindarkan rasa letih, lenguh badan dan otot-otot sendi (simptom-simptom yang boleh membuatkan kita cepat tua)
  • dapat mengatasi sengugut dengan segera
  • melegakan masalah sembelit, gastrik atau angin perut
  • sesuai juga diamalkan wanita dalam pantang untuk mengelakkan meroyan, dapat membuang angin serta membanyakkan air susu.
  • mencerahkan penglihatan mata
  • mengurangkan tekanan
  • mengurangkan masalah keputihan terutamanya remaja
  • mengurangkan alahan resdung
  • sesuai untuk masalah diabetik & darah tinggi
  • Anti kanser & anti-oksida
  • melegakan simptom menopose
  • mengurangkan migraine
  • melegakanb sakit sendi kaki & urat kebiruan

CARA PENYIMPANAN:
Simpan di tempat yang kering & dingin.
Elakkan dari dilangkah


CARA MAKAN:
Mulakan dengan Bismillah
Seeloknya didahulukan dengan bacaan doa Nabi Yusof (ayat 4)
1 sudu setiap pagi/malam (remaja)
2 sudu setiap pagi/malam (dewasa)


Tagline penting (kat pamplet) : 4 x lebih pekat & 2x lebih POWER!!! (Wah..ha..ha..)



So sesape kalau nak try boleh oder kat mak aku...
Nak order kat aku pun boleh nanti aku inform kat mak aku
(no extra charges- melainkan hanya kos pos shj)

HARGA: RM47.90/botol
Kandunga : 275ml

7 comments:

~ Lady ell ~ said...

wah3..ni yg buat suami geram rasa nk terkam je..ada kang beranak tetiap tawon..

oh ya pn syani,ada tag ya.sila dptkan segera di blog ell k.

AISYAH HANI said...

so far hasben kata ok jer... hehehe... tapi yang perasannya sejak consume RPH ni badan dah tak letih2 even kalau kurang tidur. Best

Anonymous said...

haii nak order camne?contact no ader tak?ym ker..

AISYAH HANI said...

nak order boleh email kat aikimi18@yahoo.com

ida rina mdshukor said...

saya pernah makan pati ini dan putus bekalan sejak setahun lalu. saya nak kepastian adakah harganya masih rm 40++ dan bagaimana nak dapatkan bekalan?

ida rina mdshukor said...

masih boleh oder lg ke?

Mya Myra said...

salam pn syani..nk order cm mne ea?t'msk pos ke labuan brape?