Friday, December 18, 2009

Mandi Sungai

Ni cerita last weekend. Baru donload dari henpon hasben aku gambar2nya. Kitaorang gi mandi kat "KEDONDONG". Kalau sesape nak gi Genting ikut Batang Kali sure lalu tempat ni. Aku tak tahu la nama officialnya. Kiatorang panggil tempat tu KEDONDONG jer.. Ini first time la aku gi situ. Lagi pun dah lama sangat tak mandi sungai since sekolah menengah dulu.


Tempatnya pun agak spacious & sungainya pun kira ok la untuk piknik. Bertolak dari rumah kul 10 pagi. Sampai sana ade la dalam 1/2 jam. Mandi sakan kitaorang anak beranak. Adib & Yaya mandi kejap je sebab sejuk sangat. Ingatkan nak duk sana lama lagi tapi sebab anak2ku dah tak tahan sejuk dalam kul 1 kitaorang balik. First time gi piknik kat waterfall ngan hasben & anak2. Next time bleh gi lagi la...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...