Tuesday, December 16, 2014

SENARAI CUTI UMUM & CUTI SEKOLAH TAHUN 2015

Beberapa minggu lagi dah nak masuk tahun 2015
Korang dah berazam ke???
Aku takde azam pun lagi... nanti nak fikir dulu
[Azam nak kurus je sebenarnya...hehehehe]

Ni listing cuti2 umum & cuti sekolah di Malaysia bukan Uganda untuk tahun depan
Tapi list ni tak termasuk cuti keputeraan negeri masing2 ye...




Ok dah boleh start plan nak bercuti untuk tahun depan...

4 comments:

lia ummiirfan said...

wahh.. camni boleh plan awal.. hihi..

lia ummiirfan said...

Jom join GA ummiirfan.com :))

idzwa kamaruddin said...

TQ!

eima said...

waaahhh kami pun dah plan percutian thn depan cuti sekolah penggal pertama .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...