Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, December 19, 2014

HADIAH UNTUK EX BABYSITTER

Sebagai menghargai ex babysitter Amira yang dah jaga Amira selama ni
Kami bercadang nak bagi hadiah le sebagai tanda terima kasih
dan juga kenang-kenangan sebelum diaorang berpindah ke Bentong

Memula tu tak tahu juga nak belikan apa
Selalu orang bagi kain baju & tudung  kan
Tapi aku fikir, kalau kain baju yang boleh pakai dia sorang je
[Takkan aku nak beli sepersalinan untuk diaorang satu keluarga pulak]
So decide untuk beli barang yang semua orang boleh guna
Dah tentu la barang2 untuk rumah... lebih berbaloi rasanya

Kebetulan aku teringat masa kami pi bercuti ke Cameron dulu
Aku ada bawa thermopot ke sana
So Cik Ana ada kata senang juga ada benda ni ye...
Selama ni aku ingatkan rumah Cik Ana memang dah ada
rupanya dia memang takde lagi thermopot tu

Jumaat lepas kan ada sales kat LAZADA
so menggigih la aku mencari thermopot kat situ
Tetiba terpandang pulak water dispenser brand ELBA
Harganya masih dalam bajet, plus pulak dapat diskaun sempena sales 12.12 tu
Jimat dah kat situ... so apalagi.... klik terus BUY NOW...hehehehe

Inilah dia rupanya water dispenser tu
Ingatkan kecik... besar jugak rupanya
Oder Jumaat, Isnin dah sampai... Cepat sungguh servis LAZADA ni..
Kotaknya aje dah besar pemeluk kome wei...
Naik malu lak aku nak usung masuk kereta...hehehehe

Nampak cam best je benda ni
Nanti kalau thermopot aku dah rosak, boleh la sambar satu..

4 comments:

Sura Mohd said...

suka la Cik Ana dpt benda tu..
cam berkenan pulak..:)

Nafira usof said...

bertuahnye Cik Ana.
mesti Cik Ana terharu dapat hadiah nih.
bukan semua boleh beli bende nih.
cam zura sendiri pon x de bende nih.. hehehe

eima said...

wahhh menarik ... ok la kan dr bg bj kain ... bg hadiah brgan elektrik pun ok kan. .. jasa die membesarkan anak2 kita

norlina jusoh said...

menarik adiah tu... rugi la usha barang elektrik masa lazada sales aritu... xpe.. next time pasti ada lagi.. nampak menarik.. bape harga tu?