Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, December 18, 2014

PATUT LA DIA SENYAP

Hujung minggu is bonding time dengan anak2
Bonding sangat la kan....
Kalau diaorang behave harus la nak bonding2
Time tak dengar kata mula la aku melenting2
Adat la kot kan bila jadi mak2 ni..hehehehe
Ni layan gambo budak montok ni
Time ni behave la kan...
Tersengih2 kalau panggil nama dia

Ekceli baru lepas nenen
Terbaring kekenyangan

Pastu aku pun sambil nengok Salman Khan kat TV3
Baring2 la sebelah Jasmin
Pelik gak aku si Jasmin ni diam tak gerak2
Kalau idak tu asyik bergerak kaki tangan dia
Takpun asyik nak meniarap je
Kenyang sangat ke dia minum susu sampai badan statik je??

Sekali bila aku toleh
dah TIDO rupanya
Erm.... patut la tak bergerak2 budak ni...

4 comments:

Lynn Hamzah said...

bagusnya dia kak...dalam diam dia leh tido yer...hihihi...

Kakzakie said...

Alahai senangnya kalau macam ini gaya. Janji kenyang tak banyak kerenah tidur sendiri pun boleh:)

Nafira usof said...

senang nye dia tido.. cam tuh jer pon boleh tido yer.

eima said...

Kenyang sgt la tu ngan susu mama die tu....bgs nye senang tido .....