Thursday, September 19, 2013

MAIN KAKI PULAK

Amira dah nak masuk 6 bulan [in few days]
La ni dia dah terer meniarap, memusing usah citer la
Pastu asyik mengundur je... ke depan dia tengah berusaha lagi
Lagi satu dah nak angkat2 bontot
Cepat pulak aku rasa progress budak ni... tak lama lagi dah setahun dah umurnya
Cepatnya masa berlalu....

Perkembangan terkini dia suka main stokin pulak dah 

Memang kena pakaikan stokin yang agak ketat kat dia
Kalau stokin longgar memang tercabut2 dibuatnya

Ni baru takat ni je la
Takde la lagi dia kulum kaki dia masuk mulut..hehehehe
Pegang kaki camni pun ada orang dah kata Amira nak beradik lagi
CHOI!!!!!!
Nanti la dulu weh.. kasi can aku nak manja2 lebih2 dgn Amira dulu kan...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...