Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, September 10, 2013

JADUAL LAWATAN KE KLINIK

Dah lama meninggalkan zaman beranak kecik ni
So banyak benda berkaitan hal ehwal baby yang aku dah lupa
Nak pulak time2 nak bawak anak pi cucuk

Masa awal2 setiap bulan kena cucuk
Pastu masuk 4 bulan takde cucuk
Next injection pulak umor 5 bulan
Sebab ada gap sebulan tu telah menyebabkan aku lupa nak bawa Amira pi klinik
Kalau tak sebab ada member update status pi cucuk anak 5 bulan
entah2 sampai sekarang aku dok lupa bawa Amira pi klinik
[teruk betul ingatan mak ko sekarang ni Amira weh!]

Alhamdulilah dah selamat dah cucuk Amira 
Next month ada lagi cucuk [untuk 6 bulan pulak]
Masa pi klinik hari tu aku tangkap la gambo jadual lawatan anak ke klinik
Boleh la aku buat reference pasni..


Kena folo la jadual ni untuk mendapatkan anak yang sihat
Insya-Allah...hehehehe

4 comments:

Qhaifa Nur said...

kalau klinik swasta tak pa syani..
jangan kerajaan...nanti kena marah
cian amira kena cucuk...

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

saya tiap kali nak ke klinik...berdebar nak tengok anak kena cucuk sabo jerla...
memang kita kena betul2 jadual untuk anak kita betul2 sihatkan....ader gak bertangguh lepaih tu kena tahan telinga la kena bebel ngan doc hehe

Nafira usof said...

saya ikut kat buku lawatan jer.. hehehehe.. tapi saya cucuk kat klinik swasta jer. x de masa lah nak pi cucuk kat gomen. huhuhu

Kesuma Angsana said...

kdg2 kita pun leh lupa kan