Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, November 16, 2016

SELAMANYA CINTA

Addicted lak aku dengar lagu ni sekarang
Bukan gara2 penangan drama Suri Hati Mr Pilot tau
sebab aku tak folo pun drama tu

Tah sebab dah banyak kali dengar kat radio cam best pulak
Pastu baru cari kat youtube.. baru la tau lagu ni OST drama tu
Kalau ikutkan aku tak minat Shila Amzah tapi sebab ada Alif Satar
Kita layan je la..hahahahahaha [gittew]




Kalau suami aku ada lagi 
sah2 aku send lagu ni kat dia..
Last lagu aku send kat dia lagu SETIA [Faizal Tahir & Elizabeth Tan tu]


Dah tu je nak bagi tau.. aku suka lagu ni..
Sekian dari 
Suri Hati Mr Supervisor..😊😊


5 comments:

Qhaifa Nur said...

Sedap juga lagu diaaa..

Kesuma Angsana said...

Salam..nice one, tapi KA x br nk minat he3

hainom OKje said...

Salam Kenal Syani....
Tapi memang sedap lagu ni. Lagi lagi sambi sambil layan lagu Suri Hati Mr Pilot tu.... Perghhhh memang layanlah hihi....

dorsett pink said...

saya pun addict dengan lagu ni

dorsett pink said...

syani. saya nak bagi hadiah. jom baca entri baru saya untuk hadiah tu