Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, November 8, 2016

BIRTHDAY MONTH

Birthday belum lagi tapi kad birthday dah sampai
The one & only birthday kad yang aku dapat
pun..... dari ejen insurans yang kompeni ambikkan untuk staf..


Bila dapat kad birthday ni tetiba je rasa dah makin tua
Maklum le umur nak tambah setahun lagi
Takkan turun2 dah
Tapi yang paling tak best, tahun ni sambut birthday tanpa yang tercinta
Hanya ada anak2 je la [yang terdekat]
Mak ayah & adik beradik semua jauh2.

Takde feel pun nak sambut birthday
Takde dah nak dapat birthday kiss & wish pagi2
Takde dah nak dapat surprise birthday cake
Takde dah dapat surprise birthday gift 
[walopun bukannya dapat tetiap tahun]
Sedih arrrrrrr......

Ekceli birthday aku 10 hari lagi
Tapi hari ni birthday adik bongsu aku
yang selama ni meneman aku & anak2
HAPPY BIRTHDAY, SIS!


5 comments:

Ann Ishak said...

happy birthday in advance sis :)

Mommy Cici said...

happy birthday in advance. <3

eima said...

happy birthday in advanced syani ....
semoga kenangan di hari birthday lepas tu sentiasa kekal dlm ingatan dan bakal buat awak tesenyum

Nory Zoulkefle said...

happy birthday in advance, kak..
nory bulan November jugak...19hb..
hehehe

lieyalatif said...

happy birthday in advance syani...

moga sentiasa dilimpahi rahmat Allah dan dimurahkan rezeki.....