Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, November 18, 2016

KEEP CALM.... ITS MY BIRTHDAY

Assalamualaikum..
Alhamdulillah Allah berikan masa untuk aku mengharungi hari ini
Untuk tahun yang ke-37 [hahaha.. selamat hari tua la aku...]


Tahun ni tak best sambut birthday sebab partner takde
Aku rindu nak dengar ucapan birthday dari dia sebenarnya
[tetiba sentimental]
Selalu kalau birthday aku mesti dia yang beria nak celebrate
Siap beli kek & sometimes ada hadiah
Tahun ni celebrate dengan anak2 je..



Terima kasih mak & abah untuk 37 tahun + 9 bulan ini menerima aku sebagai seorang anak
Terima kasih ya Allah kerana masih mengizinkan hambaMu bernafas di bumi ini
Terima kasih suamiku, tanpamu darjatku takkan naik menjadi seorang isteri
Terima kasih anak2 sebab tanpa kalian aku ini tidak akan bergelar seorang Mama
Terima kasih teman2 kerana tanpa kalian aku tidak bergelar seorang kawan/sahabat/teman

ALHAMDULILLAH!

6 comments:

Qhaifa Nur said...

Hepi besday Syani...
Moga dipermudahkn segalanya...

PeRdU cINta said...

Alhamdulillah..selamat ulangtahun kelahiran kak...

cikpuanhady said...

happy belated bday sis..

jemput singgah blogshop saya, http://mymodestycloset.blogspot.my/

eima said...

happy belated birthday syani .....

SYANI said...

Terima kasih semua...

Norhayati Mohd Isa said...

Happy belated birthday Syani :)