Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, November 21, 2016

BIRTHDAY TREAT : PERFUME DHIACT

Lama gile aku tak beli perfume wei...
dah le dalam edah hari tu takleh pakai
Jimat perfume 4 bulan noks!

Sempena birthday aku ni, saja gatai beli perfume baru
al maklum le.. perfume sekarang pun tinggal satu je dah
Itupun yang terakhir arwah suami belikan masa gi Keluarga Sunnah awal bulan 5 dulu
Sayang oooo nak pakai sampai habis
[sayang ke kedekut ni??😏😏😏]

Ni le dia...
Miracle ni memang feveret aku la
Gedik2 la aku suruh dia belikan hari tu..hahahahaha


Memandangkan nak juga birthday gift
[alasan nak shopping tanpa rasa bersalah kan]
Dan kebetulan adik aku pun jual pulak perfume ni
Makanya aku pun beli la dengan dia.... 
sambil2 support adik2  meniaga kan...
Terus beli la perfume Dhiact ni
[read : DHIA CT]
Perfume ni ala2  perfume inspired gitu la..
Nak beli yang ori, mahal sangat, kita beli cenggini je la
dah habis boleh beli lain... macam2 bau ada ye...

Hambek 2 terus kan... adah alang2 nak pos
Jimat sikit duit pos tu kan...πŸ˜€


Isipadu perfume ni 30ml
Harga sebotol RM50 jer...
Botolnya comel lak tu....


Yang aku beli ni Bombshell by Victoria Secret
dan Incanto Shine by Ferragamo
Dua2 wangi... lembut je bau dia
[dua2 pun bestseller katanya]


Ok la.. kalau sapa berminat boleh je contact adik aku - HISYAM
Terjah je IG dia: @perfumegojess






4 comments:

eima said...

pemberian dr yg tersyg mmg sgt bernilai ..klu habis pun botol tak sanggup nk buang kot ....

sy taks uka pakai perfume .... pening kot

bukan orang bandar said...

kacau aih iklan..

International Directory Blogspot said...

Hello ! But just an invitation to join us on "Directory Blogspot" to make your blog in 200 Countries
Register in comments: blog name; blog address; and country
All entries will receive awards for your blog
cordially
Chris
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
++++++
Hello! hanya jemputan untuk menyertai kami di "Direktori Blogspot" untuk membuat blog anda di 200 Negara
Mendaftar dalam komen: Nama blog; alamat blog; dan negara
Semua penyertaan akan menerima anugerah untuk blog anda
hormatnya
Chris
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

Norhayati Mohd Isa said...

Reward utk diri sendiri juga Syani..
Selamat hari lahir buat Syani..
Semoga panjang umur.. murah rezeki dan diberikan kesihatan yang baik jua hendaknya..