Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, August 25, 2015

[VIDEO] : CARA PULIHARA TUDUNG BAWAL

Sapa suka pakai tudung bawal???
Angkat tangan sampai nampak ketiak sekarang!!!



Aku rasa pompuan ni mesti ada at least sehelai tudung bawal kan?
Tak kira la bawal AJ ke, kanggaroo ke, voile ke
Aku pun dulu hardcore gak tudung bawal ni
[sebelum terjebak dengan shawl]
Pastu terjebak balik dengan bawal [AJ pulak]

Tapi yang tak best pakai tudung bawal ni, benangnya suka tertarik2
pastu banyak bekas2 pin kan
Bila dah tertarik2, berlubang2 mula la dah taknak pakai kan
[mula la gatai nak beli lain kan???]

Hari ni nak share cara nak pulihkan & memelihara [tu yang jadi PULIHARA]
tudung2 bawal korang dah dah tercedera
sumber aku dari youtube je..
mintak izin share ye...


Ha... senang je kan???
Balik rumah karang boleh try ye...
Walopun idak le hilang 100% at least dapat la meminimakan kesan hodoh pada tudung bawal tu kan...



1 comment:

Nieyl said...

Singgah petang..huhu..
mcm tu ek...