Monday, August 10, 2015

SAMBUNG RAYA DI IPOH PULAK

Balik dari Kamunting, sampai Ipoh dah dekat pukul  7 malam
Pastu ada member ajak pulak pi beraya rumah dia
Pakat la kami 2-3 orang member yang duduk dekat2 nak terjah rumah dia
Kalau ikutkan penat, memang penat
Tapi sebab dah janji nak datang, so kena la jugak datang kan
Kesian pulak kat dia dah sediakan makanan untuk kitaorang

Nasib la rumahnya dekat je dengan rumah aku tu
Tak sampai 10 minit dah sampai
Masa aku sampai, sorang lagi member aku dah sampai
Syok juga bila jumpa geng2 lama ni
Selalu sembang kat group Whatsapp je
Tapi dengan adanya suami dan anak2 kena la behave sikit kan
Kang terkejut pulak deme dengar hilai ketawa kami ni..hahahah

Kawan aku yang baju biru tu tengah prenant.. dah 8 bulan dah
tapi tak nampak cam pregnant pun..

Jasmin & Amira behave pulak kali ni...
Agaknya perut dah kenyang kot..




Sambil sembang, sambil makan, sambil layan anak
Hasben masing2 dah make new friends la kekdahnya...
[abaikan je le deme tu..]

Huish, kalau ikutkan hati tak habis2 lagi nak menjoyah
Tapi sebab anak masing2 ada yang dah mengantuk
ada yang tak sihat.. so kena la beransur balik
Best dapat jumpa korang - IDA, INA & ZAINUR
Nanti kita jumpa lagi ye...

** En suami adalah sangat sporting kali ni, Mana bini dia nak beraya, dia folo je..
Sweet sangat.. KIPIDAP ye bang!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...