Monday, August 3, 2015

RIANG RIA RAYA 2015

Raya kami tahu ni cam biasa je
Cuma seronok sebab tahun ni giliran beraya di rumah mak sendiri
Dan adik beradik semua dapat raya bersama2
Syok bila kumpul ramai2

Gambar raya  banyak sangat sampai tak terpilih nak letak kat blog
Rasa macam nak letak semua pics pulak
So entry ni memang akan banyak gambar la
Kalau taknak tengok skroll je la laju2 ye..

Ni parents aku... 
Harus diutamakan gitu.. cewah
[suka beno diaorang tak pakai sedondon tau]



Kami adik beradik bersama mak+abah
[Tak tahu pic mana nak letak, so aku letak semua je..]

Ni family adik aku yang second last [no 4]

Ni family adik aku yang tengah [no 3]
Baru dapat baby baru
Wife still dalam pantang


Ni baby barunya... Baby Fea
Nama Sofea boleh la geng dengan Kakcik Amira





Ni semua gambar tangkap muat je la
Gambar bersusun2 takde
Takde maknanya nak susun kalau main dengan budak2 kecik ni kan







Yang ni lagi terbaik
Orang tengah posing2 dia boleh bantai tido
Kenyang makan ketupat rendang ke bang??


Sementara abah hang tidoq, jom kita selfie la Adib oi..

Ada penyebok pulak belakang tu...wakakakaka


Tangan tak panjang
Gambar Amira dapat sekerat je..


Baru nak dapat gambar satu family
Tapi tak cukup korum kan...
Si Jasmin tido dalam buai

Feeling2 lovey dovey..cewah!
Baju raya kami takdak..
Hasben pakai baju masa nikah 11 tahun lepas
Aku pulak pakai baju masa bertunang 13 tahun lepas
[Nasib la masa beli tu saiz L je ada...hikmahnya bila badan dah membesor baju pun muat lagi..]



Lastly baru la bergambar beramai2
Macam2 pesen la...




Video ucapan raya kekdahnya..hehehe video










2 comments:

Nieyl said...

Singgah petang sdi sini =)
selamat hari raya =)

- dieyana - said...

selamat hari raya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...