Tuesday, August 18, 2015

AKHIRNYA.... BERJALAN JUGA DIA

Genap 1 tahun 1 hari umur Jasmin
masa nak ambil Jasmin kat babysitter
baru babysitter cakap dia dah berjalan hari tu
Jasmin..Jasmin.. ingatkan lambat lagi nak jalan

All this while memang boleh jalan, tapi kena pimpin
lepas tangan masih gayat lagi gamaknya
Tup2 sehari selepas birthday dia, udah banyak langkah dia menapak sendiri
Alhamdulillah...

Budak baru dapat kaki... eksyen la
[Ekceli ni gambar masa raya hari tu]


Tepuk tangan sikit untuk Jasmin...Yey!



Dalam ramai2 anak aku, Jasmin paling berat masa lahir
Dan dia paling lambat berjalan
Yang lain2 sebelum setahun dah berjalan sendiri dah
Aleeya paling awal, 10 bulan dah berjalan..


4 comments:

Sura Mohd said...

Jap jer..dah setahun..dah boleh jalan..yeay..jap gi boleh kejar kakaknya ..:)

♥ ROS ♥ said...

Alhamdulillah awal berjalan... ros dlu kemain lama tggu ank 2nd nk jalan.. haha

lieyalatif said...

yeay dpt kaki dah...siap laa mama kurus dok kejar ajek ni heheheehh

eima said...

wahhh pasni sakan la mak die dok ligan anak dara gebu ni kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...