Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, January 29, 2014

STROLLER GIRL

Cik Gebu ni jarang naik stroller
Sebabnya kitaorang takde gi mana2 pun
Pegi dekat2 semua pakat dukung je...
Malas nak usung stroller

Bebaru ni try letak dia dalam stroller
Punya la melalak takmo duduk dalam tu
Takut gamaknya
[dah le stroller aku yang jenis one way je]

Tapi tak putus asa... try lagi untuk beberapa kali
Lama2 Amira ok balik duduk dalam tu
Petang2 duduk kat luar kasi dia duduk dalam stroller
Suka la dia... kalau ada orang tolak lagi la dia suka





2 comments:

NurWanZ Abd Halim said...

Udah rgope muke abg adib pulak gambor pakai baju purple tu..

~mama yang ayu~ said...

stroller mmg byk gunanya kalau utk ktorg sbb anak-anak malas nak jenjalan. sakit kaki la, penat la. dah ada baby ni mmg berjasa la stroller yg ada. pun dah beli baru sbb dah dua kali patah. huhu