Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, January 28, 2014

GUESS THE EMOJI

Sana sini kat FB, IG & Whatsapp
orang dok gila main Emoji ni
sampai aku pun terjebak sekali

Boring2 boleh la layan
Tapi bila stuck tu yang mintak jawapan sana sini
Kalau takleh juga google je la jawapannya..


Aku sudah selamat tamat game ni
Dulu sampai level 25 je sekarang rupanya dah naik sampai level 40
Pasni tak tahu la kot2 tambah level lagi...

Ada ke yang addicted dengan game ni kat sini??


4 comments:

lieyalatif said...

lieya main dulu....dah abis level 25 ..pastu tu tedelete game tu, install balik terus kene main dari awal...alaaa org nak main level seterusnye...terus takmo dah main....

Awan Samudera said...

Best game ni. sy pon baru start main. hehe..

-Sharleenz- said...

saya pun dah terjebak... eh dah naik level 40 ek... leh ar sambung layan balik.... hihi

mr icham said...

Dah sampai level 60 kan...