Monday, January 23, 2017

HAPPY BIRTHDAY ALEEYA

21/01/2017 ---> birthday Aleeya yang ke-12
Huish.. dah beso dah anak dara sulung aku ni 
Tahun ni celebrate simple2 je
Asalkan anak2 happy..hehehe

Birthday dia tahun ni tak macam sebelum2nya
Sebab abahnya dah takde
Dulu abahnya la selalu sibuk nak celebrate birthday anak
Buat makan2 & makan ramai2 satu family
Tetiba dia rindu kat abah dia... siap request nak pegi kubur abah dia hari tu juga
Alhamdulillah dapat juga singgah kubur petang tu
Cuaca pun tak hujan & tak panas

Ni la anak dara kami
Dah 12 tahun umurnya... Alhamdulillah
Semoga hidupnya sentiasa diberkati & dalam redha Ilahi


Bila anak menginjak umurnya
Terasa diri semakin tua...😅








6 comments:

Norhayati Mohd Isa said...

Sanah helwah Aleeya..
Semoga menjadi anak yg solehah..
Penyejuk mata ibu ..
Jadi kakak yg menunjuk tauladan yg baik buat adik2..

PeRdU cINta said...

Aleeya,selamat ulangtahun kelahiran sayang..moga terus menjadi insan yang penuh dengan kasih sayang Allah..jaga mama dan tolong mama jaga adik2...jadilah kawan mama yang paling akrab..

eima said...

happy birthday aleeya semoga menjadi anak yg taat pd ibu dan berjaya dunia akhirat

idzwa kamaruddin said...

mesti la rindu kan :(

Ogy said...

Selamat ulangtahun kelahiran adik aleeya.semoga kuat dan tabah..semoga berjaya dlm pelajaran dan menjadi anak solehah..jaga ibu dan adik2 ye...sayang..

hainom OKje said...

Heppy Bezday Aleeya...moga jadi anak yg solehah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...