Wednesday, January 11, 2017

BILA ANAK² MANDI KOLAM

Aktiviti yang ditunggu anak2 sejak dari sampai ke apartment 
ialah mandi kolam...
Ekceli tak sangka pun kat apartment ni ada kolam
Bila jenguk kat balcony tu baru perasan
tu yang anak2 ngelejat nak mandi juga kolam tu
Tapi kolam tu cuma kolam untuk budak2 ye
Jadi la kan buat anak2 happy


Ok lepas balik breakfast, memang terus tuju kolam ni
Bebudak pun memang tak mandi lagi
Adib & Aleeya terus je loncat masuk kolam
Nak2 pagi tu memang belum ada orang lain lagi
Kami2 je konker
Cuma Jasmin & Amira je aku bawa naik dulu untuk salin baju yang lebih sesuai


Puas hati la deme 4 beradik mandi kolam
Sepupu diaroang ada sorang tu pun nak mandi jugak tapi last2 tak jadi
Tah kenapa tah...

Lepas tu bapaknya bawa main kat buaian tu je..


Tak lama pastu baru la ada 2-3 orang budak lagi join mandi kolam
Adib tengah melayan Amira main air


Bila dah letih tersandar kat tepi kolam ni ha...



Tu ha bilik kitaorang kat tingkat 4
Rupanya bangunan ni 5 tingkat...dari depan nampak cam 4 tingkat



Ragam anak2 bila mandi kolam
Seronok tengok anak2 enjoy.


Dalam sejam pastu kami pun naik
Nak siap2 nak checkout & balik
Tapi sebelum balik sempat lagi singgah 1 tempat
Mana??? Tunggu next entry lorrr







2 comments:

Ann Ishak said...

amira macam kesejukan sakan main air ek, biru dah bibir tu :D

hainom OKje said...

Budak budak kan mmg pantang nampak air Syani haha.... Dah cukup dalam dah tu bagi mereka. Mama jugak kena layan ek.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...