Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, October 9, 2017

SEPUPU SEPAPAT

Throwback masa balik Ipoh hari tu
Budak2 la yang happy sebab dapat jumpa sepupu sepapat
Dan masa ni la mak bapak dilupakan
sebab asyik sangat bermain
Time lapar & nak berak kencing baru sibuk cari mak bapak..huh!

Ewah santai2 sambil lepak atas katil opah
[opah dok sorang sekarang, dia tido bawah je.. malas nak naik bilik atas katanya]
Yang sorang dok atas para kabinet tu dok main barang opah le tu


Satu lagi yang diorang suka dok lenjan katil
Melompat2 atas tilam spring
Nasib la tak roboh katil tu

Lantak la kamu kekanak... asalkan tak jahanam harta benda opah
Mama kamuorang ada benda nak buat☺

Sibuk testing baju nikah
Oppps bukan nak kahwin ye
Tapi nak ngetest muat ke idak lagi baju yang dah 13 tahun ni 
Yey.. dah boleh kancing dah ni
maksudnya dah kuruih sikit la...
Hahahahaha...
Nak kena kuruskan sikit lagi sebab baju ni masih agak fit
Fit la sikit sebab pakai baju dua lapis kan.... ada t-shirt kat dalam tu

** Baju ni jadi benchmark nak kurus gitteww
Jenuh nak dapat body masa belum kahwin ni..huhuhuhu


4 comments:

Eliss Mie said...

wah simpan lagi baju nikah yer. saya pun ada baju sanding la tapi. entah muat ke tidak.

SYANI said...

Ellis Mie,
Kita simpan lagi baju tu.. kenangan berharga la katakan.

Ann Ishak said...

ikut konsep che ta, jangan besarkan baju ihihihi :D

hainom OKje said...

Bab lompat lompat katil tu mmg bebudak suka tak kiralah budak negeri mana hihi....

Cayok lah baju nikah boleh pakai, menten tuuu...