Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, October 5, 2017

KINTA RIVERFRONT

Lepas kenyang makan ciken chop kat Mr Steakhouse
Kami pegi jenjalan kat Kinta Riverfront
Saja la singgah sebab dah lama pun tak singgah sini
Konon2 pi I-City la kekdahnya

Tapikan, tempat ni dah tak meriah lampunya
Tak macam memula dulu
La ni banyak dah lampu tak menyala
Macam dah tak well maintain je tempat ni
 Ini macam baru la kot
sebab kali terakhir aku pergi dulu takde lagi
Aku pun last pergi rasanya 2 tahun lepas [lama kan???]


Ni pun baru jugak la sebab masa kali terakhir aku datang belum ada
Amira la sibuk nak tangkap gambar dengan Ocobot ni

Kat sini datang untuk tangkap2 gambar je
Takde aktiviti menarik pun
Just jalan2 tengok lampu2

 Inilah mak saya...

3 generasi..



The familia... ni pun kurang sorang sebab dia tangkap gambo..
Nasib ko la... sapa suruh pakai I Phone 😅
[kamera i phone kan gambo lawa..]

Opah dengan cucu kesayangan katanya....
Hahaha... layan je la cucu tu ye opah.

Esoknya kami ajak mak jalan2 lagi
Nak tau pi mana?? Tunggu next entry lak
[tah bila kerajinan aku nak datang]

1 comment:

Norhayati Mohd Isa said...

Best jln2 sama keluarga ni kan..
Cantik2 tmpt tu syani..