Wednesday, July 20, 2016

APPLETONER - SOLUSI UNTUK PRINTER ANDA

Kalau ada printer tapi tak boleh nak print memang tak guna la kan
Memang tujuan utama beli printer ialah untuk mencetak 
Kalau dah nak mencetak, memang kena la ada dakwatnya 
Kiranya printer dan cartridge/toner adalah saling melengkapi gitu.

Camtu gak le dengan halnya aku kat rumah
Printer HP aku dah lama tak guna
Tapi bila anak2 dah sekolah ni, macam2 la keje nak kena buat guna komputer
Nak print itu ini, assignment la, portfolio la, gambar la
Aku pun naik pening tengok keje sekolah budak2 sekarang
Makin advance dari zaman2 kita dulu
So printer ni memang kerapkali digunakan
Bila dah selalu mencetak, lama2 ink pun habis la

Zaman sekarang ni semuanya di hujung jari kan
Klik je apa benda yang korang nak, semua ada jual
Macam aku yang malas nak ke kedai semata2 nak cari 1 barang
so pembelian secara online memang jadi pilihan utama
Senang kan.. tak payah nak start kereta, nak bayar parking, nak isi minyak
Pastu tak payah pening2 nak cucuk duit  bila cash tak cukup ditangan
[nak2 pulak time nak gi ATM, mesin pulak out of service... memang bikin stress]

Camtu la halnya nak beli HP ink cartridges untuk printer kat rumah ni
Tengah servey2 terjumpa pulak website APPLETONER ni


Best website ni tau.. sebab diaorang memang memahami kehendak pelanggan cam aku
Appletoner ni menjual segala jenis ink & toner untuk printer korang - toner, cartridge, ribbon
Korang nak yang original toner pun ada  &  yang compatible toner pun ada
Yang compatible tu pun walopun murah tapi berkualiti macam yang original juga.. jangan risau
Diaorang jual segala brand yang top cam HP, Canon, Lexmark, Panasonic, Brother dan lain2 
Korang search je kat sidebar tu, macam2 pilihan ada..
Bukan takat tu, printer pun diaorang ada jual sekali
so korang boleh la belek2 ciri2 printer pilihan korang.

Macam printer kat rumah aku ni dua2 cartridge black & color memang dah habis
So aku beli pack combo... jimat sikit
Tapi kalau nak beli loose pun boleh.. 

Dekat office pun banyak pakai printer HP 
Lepas ni boleh la suggest kat bos beli je printer toner kat Appletoner ni
Memang mudah, pilih, klik masuk shopping cart, bayar & masukkan details untuk postage
Tak payah risau beli dengan Appletoner ni sebab dah stated kat website diaorang 
NO RISK, WARRANTY 365 DAYS , 100% SATISFACTION GUARANTEED & FAST DELIVERY.






1 comment:

nuyui a.k.a miss YUI said...

semua dihujung jari..ekekek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...